ROC the Game

ROC-De-Game-kleinWelkom op de website van ROC The Game. In de maanden september en oktober strijdt jouw ROC mee om de titel “Duurzaamste ROC”. Op deze website kan jij volgen hoe jouw school de strijd aangaat. Maar je kunt ook zien hoe andere ROC’s deze game denken te winnen.

De kick-off van ROC The Game begint op elke school met een schoolevent; een dag vol workshops en een spetterend optreden van de Heilige Cirkel. Hierdoor kan je je een beeld vormen van een coole, maar duurzame lifestyle. Door het volgen van de workshops maak jij kans om in het Game Team te komen. Dit team gaat zich inzetten om de titel “Duurzaamste ROC” te verdienen. Kom je niet in het Game Team? Wees gerust, jij kan je duurzame talent laten zien tijdens de The Bet. Tijdens deze opdracht wordt je uitgedaagd om een week lang zoveel mogelijk invulling te geven aan je duurzame lifestyle.

Welke ROC er wint, wordt bepaald door een jury en… jou! Vanaf begin november kun je stemmen op de ROC de volgens jou de titel “Duurzaamste ROC” dubbel en dwars verdient!

Op 18 november vindt het slotevent plaats. Dan maakt minister Cramer (van Milieu) bekend wie de winnaar is van ROC The Game. Dit gebeurt in een hippe club in Rotterdam. Naast de bekendmaking zal het ook vooral een mooi feestje worden met verschillende optredens.

ROC’s die meedoen aan ROC The Game zijn:
- ROC Aventus, Apeldoorndef-aventus

 

 

 
- ROC van Amsterdam, Amsterdamdef-rocvadam

 

 

- ROC ASA Waterlant, Amsterdam
- ROC de Leijgraaf, Veghel
- ROC Mondriaan, Delft
- ROC Da Vinci College, Dordrecht