It’s gettin’ Hot in Here!

hot.in.here+ url“Actie in de taxi” is het motto. Klimaatverandering is een ‘hot’ item. Met de campagne “It’s Gettin’ Hot in Here!” bleef het gelukkig niet bij slap gewauwel en lappen tekst. Eindelijk mocht je iets doen! Van 2008 tot en met 2010 werden er door het hele land verschillende leuke, lieve, grappige, publieke acties en debatten georganiseerd om het doel –een beter klimaat- te bereiken.  check >
www.hotinhere.nl

line

Acties. Door middel van leuke, gekke, rare, verassende en andersoortige acties werd klimaatverandering onder de aandacht gebracht van jonge mensen.

Gettin' HotDebat. Een aantal keer per jaar organiseerden we een verdiepingsevenment met Duurzame Ontwikkeling als thema.

Werkgroepen. Jouw stempel drukken op debatten, acties of project ? Dat kan nog steeds, dus join us!  Zin om samen met andere jongeren te discussieren over duurzaamheid? En activiteiten te organiseren waarmee je anderen tot duurzame actie aanzet? Stuur dan een mailtje naar csdcoordinator@njr.nl

Global Youth. Op de hoogte blijven van duurzame nieuwtjes, activiteiten, prijsvragen, vacatures en nog veel meer? Meld je dan aan voor de Global Youth-nieuwsbrief van NJR via www.globalyouthonline.nl.

line