JMAJMA
Met creatieve en ludieke acties proberen de jongeren van milieudefensie de Nederlandse jongeren te overtuigen van het belang van actie op het gebied van milieu en duurzaamheid.
http://www.jma.org

 

line
JNM 
JNM
Met andere jongeren naar buiten om de natuur in te trekken doe je bij de JNM.

 

line 

                                             M(o)rgen     
Dit is Morgen: het landelijk studentennetwerk dat zich inzet voor een duurzame levensstijl , en voor duurzame bedrijfsvoering aan de universiteit of hogeschool. Morgen werkt samen met studenten aan vraagstukken voor duurzame ontwikkeling in zowel studie als dagelijks leven. Duurzame ontwikkeling gaat
                                               over hier en nu, met het oog voor daar en morgen.

     line                      
                                       
Het NAJK is er voor jongeren die zich betrokken voelen bij de Nederlandse landbouw. Scholing, voorlichting, belangen behartigen en organiseren van activiteiten zijn hierbij de belangrijkste zaken.

 

 line

Logonjn NJN
 Voor en door jongeren organiseert de NJN kampen en excursies over bijvoorbeeld vogels, vleermuizen of zoogdieren.

 
 
 line  

WoesteLand

 
Woesteland
Wil jij ontdekken hoe mooi de natuur in Nederland is? Ga dan op natuurvakantie met WoesteLand. Lekker werken op de hei of een biologische boerderij en samen met een groep, leer je over de natuur en het milieu.”.
                  

line                                         

Plattelandsjongeren

De Plattelandsjongerenorganisatie is een landelijke organisatie van, voor en door jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. Plattelandsjongeren vind je overal. of je nu in Limburg of in Friesland woont. Door het organiseren van een activiteit samen met een andere afdeling kun je ervaringen en tips uitwisselen en natuurlijk gewoon lol maken.