Vanaf 9 oktober thuis besparen met The Bet


doucheVanaf vrijdag douche jij maar 5 minuten, kom je met de fiets naar school en gooi je met hetzelfde gemak je lege blikje in de afvalbak! Waarom? Omdat vanaf 9 oktober The Bet van start gaat. Een week lang zo duurzaam mogelijk leven en zo jouw school helpen aan de titel ‘Duurzaamste ROC’.

Om mee te doen met The Bet heb je een formulier nodig. Misschien krijg je dat van je docent, zo niet, dan kan je het hier downloaden. Je vind er ook een studentenhandleiding waarin precies staat hoe het in zijn werk gaat. Maar dat is nog niet alles, van je docent krijg je ook een boekje vol tips&tricks over hoe jij het best komende week – en de rest van je leven! – door kunt komen. Handig!

  1. No comments yet.
(will not be published)

  1. No trackbacks yet.