ROC The Game op ROC de Leijgraaf


Een korte terugblik op ROC The Game 2009 op het ROC de Leijgraaf vind je in het compilatiefilmpje:

De foto’s die gemaakt zijn vind je hier:

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

Voor het foto/film-opdracht heeft het Game Team het volgende gemaakt:


Newkids on the Leijgraaf
Sjonnie, Anita en Barrie hebben een taakstraf. Ze hebben als opdracht  gekregen om het  zwerfafval in de  omgeving van de school op te ruimen. Terwijl zij daar mee bezig zijn gooien  voorbijgangers troep  op de grond.  Ze spreken voorbijgangers daar op aan.  Een van de voorbijgangers valt over zijn eigen troep.  Henk  realiseert zich door zijn val dat hij niet goed bezig is geweest.  Hij helpt daarna met opruimen.

  1. No comments yet.
(will not be published)

  1. No trackbacks yet.