ROC de Leijgraaf heeft gewonnen!


ROCTG-winnaarDe Veghelse studenten zijn de winnaars van ROC The Game! Woensdagmiddag kregen zij van minister Cramer (van milieu) te horen dat zij zich het meest hebben ingezet voor duurzaamheid en hun school daarom de titel ‘Duurzaamste ROC’ verdient. Hulde voor iedereen uit Veghel en speciaal voor het Game Team! Om het te vieren gaan ze een dagje blokarten (scheuren over het strand door de kracht van de wind) op het strand van Ijmuiden, aangeboden door Event Team.

Het Game Team van het Da Vinci College in Dordrecht kreeg nog een speciale prijs omdat zij de actie-opdracht als beste hebben gedaan.

Studenten, coaches, begeleiders op school, workshopgevers, bedenkers van de actie-opdracht, juryleden, aanwezigen op het slotevent… iedereen: allemaal van harte bedankt voor jullie inzet de afgelopen maanden. Helemaal super dat jullie jezelf hard hebben gemaakt voor duurzaamheid! Hopelijk hebben jullie genoten van het slotevent en alle artiesten. Foto’s komen volgende week online, dus dan kan je nog eventjes nagenieten.

  1. No comments yet.
(will not be published)

  1. No trackbacks yet.